Het begint bij jou

HighTechXL is een accelerator voor het opstarten van nieuwe 'deep tech' startups. HighTechXL brengt teams van ondernemers en technische talenten bij elkaar rond de meest geavanceerde technologie ter wereld…technologie van CERN, European Space Agency (ESA), TNO, Philips en andere wereldwijde innovators.

Naarmate teams volwassener worden in ons programma, brengen we ze in contact met investeerders en mentoren die ze nodig hebben om te groeien. HighTechXL werkt ook samen met multinationals in Europa en China, waardoor ze sneller, slimmer en competitiever worden.

Eindhoven Startup Alliance

In deze video stellen we je voor aan de Eindhoven Startup Alliance. Een samenwerking tussen ASML, Philips, High Tech Campus Eindhoven, BOM & HighTechXL. 

Onze missie is om van Eindhoven de hightech hardware startup hoofdstad van de wereld te maken. De Eindhoven Startup Alliance stimuleert innovatie en ondernemerschap in de regio door samenwerking tussen onze multinationals, het MKB, onderzoeksinstituten en de overheid te faciliteren.

HighTechXL: Innovatie in het hart

Wij geloven dat iedereen die een idee heeft, en het leven van anderen wil verbeteren, een kans verdient om ondernemer te worden. De missie van ons team is om high-performance teams samen te stellen, zodat ze snelgroeiende, diepgaande technische ondernemingen kunnen worden. HighTechXL gelooft dat een divers team cruciaal is voor het succes van elke startup, en openheid voor diversiteit is duidelijk op elk niveau bij HighTechXL: cultuur, leeftijd en geslacht. Ons team heeft een man-vrouw verhouding van 60/40, meer dan 10 nationaliteiten, 55 procent is niet-Nederlands, 45 procent is Nederlands. We hebben een droomteam kunnen samenstellen van diverse individuen die samen alles mogelijk maken. We zijn gepassioneerde, zorgzame, veerkrachtige en vooral leuke mensen die ervoor kiezen om te werken aan complexe zaken die er toe doen.

Kijk op onze website